Alla inlägg under november 2009

Av Lena - 4 november 2009 17:24

Imorse hade Monica lovat att hon skull vaccinera Theodor och Nike med svininfluensavaccinet innan de skulle till skolan.

Kl 7.50 kom vi dit, och kl 7.55 gick vi därifrån, så Theodor hann precis till skolan innan det ringde in!


Ikväll har Theodor basketträning för första gången denna termin!

Då Romanos jobbar lite senare idag har Johan tagit honom till basketen!


Jag och Isabella har varit hemma, lagt ut en del nya Traderaauktioner (man kanske ska försöka få in lite pengar ibland, inte bara slösaFlört)




Isabella är helt bestämd med att hon inte ska sova i sin spjälsäng (som därför just nu står undanställd i hennes rum som är nästa renoveringsobjekt) T.o.m att sova under en köksstol tycker hon är bättre än sin säng!

  

Av Lena - 3 november 2009 14:37

I morse gick jag ut och sprang min 4,6 km vända med Bellan i vagnen! Det blåste rejält, så tungt blev det!

Men desto mer motion!Glad


Snart är det dags att hämta barnen i skolan! Theodor har scouterna i kväll!


Har shoppat en hel del på Tradera idag, och inser att det ibland är väldigt DYRT att inte jobbaFlört Man hinner shoppa så mycket då!

Säljer ju dock vidare det mesta efter använd tid, så en hel del pengar får man ju tillbaka eftersom!

Köpte lite byxor till Bellan, både "innebyxor" och "utebyxor" samt ytterligare en overall till vinter/vår!

Tycker ju att Polarn och Pyret är alltför dyrt att shoppa till barn som växer som bara den, men att köpa begagnat går an när man gör fynd! (Dock säljer PoP ofta till så höga andrahandspriser att jag även brukar tycka att det är för dyrt, men ibland gör man ju riktiga kap!Glad)



Av Lena - 2 november 2009 14:15

I morse åkte jag och Isabella och shoppade lite, och som vanligt kom vi hem med massor med saker men INTE det vi egentligen åkte ut för att handla, för det glömde jag bortFörvånad


Vi åkte först till Stinsens köpcentrum för att jag skulle köpa två par strumpor på Polarn och Pyret, matchande till en tunika jag köpt till Bella på Tradera (Strumporna kom jag faktiskt ihåg att köpa!)

Sedan blev det lite mer shopping bla på HM och Lindex. Shoppade lite nya kläder till Nike, bla en stickad klänning med "Hello Kitty" på! (Ja Marianne, jag VET att du ÄLSKAR "Hello Kitty"!Flört)


Sedan for vi vidare till Ikea i Barkarby där vi egentligen bara skulle shoppa lås till köksluckorna (eftersom vissa barn river ut alla sopor mm ur papperskorgen).

Shoppa gjorde vi verkligen! Allt UTOM just dessa lås som vi glömde....

Köpte lite nya gröna växter, soffkuddar, plädar att ha i soffan, lampor (till vardagsrummet och till Theos rum) och extra glödlampor!

Isabella lyckades också med konsten att somna sittandes i kundvagnen, och att scanna varor, betala och packa samtidigt som man håller i en tjej så att hon inte ramlar ur kundvagnen var en svettig uppgift!


Lagade min "paradrätt" som Eva brukar säga, lasagne, till middag!Glad


På kvällen var det fullt ös här med barn!

Theodor, Oscar och Viktor hade missat att göra "Bus eller godis" under Halloweenhelgen, så de målade sig med vattenfärg och gick ut, till min stora skepsis! Döm om min förvåning när alla 3 kom hem efter ett tag med varsin 3 liters påse fulla med godis! Hur kan folk ha så mycket godis hemma?

(Alla kanske inte är som jag, som vräker i mig godis om det finns i skåpen?Flört)


Vi tittade även på en ny serie som började för säsongen igår, "Ullared", och mycket abstinens att åka dit igen fick vi, både Romanos och jag! Det kanske blir en liten resa till våren?Glad (Och Johan, du är sååå välkommen att hänga med!Flört)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards