Direktlänk till inlägg 21 september 2022

Ett litet höstinlägg

Av Lena - 21 september 2022 14:14

Tiden går så fort. Känns som att det nyss var starten på sommarlovet och nu är det redan höst. Emilio har börjat 2:an, Isabella 8:an, Theo fortsätter sin utbildning till sjuksköterska och Nike jobbar heltid. Fattar inte att jag har så stora barn! 


Vi har inte gjort så mycket utöver våra vanliga aktiviteter.


I somras var vi en hel del på underbara Väddis. Målandet fortsatte. Emilio var så taggad på att hjälpa till.


   


Jag och min kusin har sålt min morfars barndomshus i Finland. Det kändes jättetungt och sorgligt men tyvärr så ligger det för långt bort. Även om man åkte till Helsingfors med båten (vilket var närmast) så tog det nästan 1 dygn att komma dit så det var ingen resa man gjorde på ett par timmar. Det BÄSTA var ändå att det var de närmaste grannarna som köpte huset så det känns nästan som att det hamnade inom familjen.


  


Om drygt 1 vecka fyller Musse hela 12 år!! Han har verkligen blivit en annan hund sedan vi var tvungna att avliva Turbo. 

Vi har förstått nu, hur mycket Turbo egentligen bestämde här hemma. Tex fick Musse aldrig skälla utan att Turbo kom och gav honom en "smocka". 

Nu när någon kommer hem börjar Musse rusa runt i lägenheten och skälla och yla av glädje. Det har han aldrig gjort innan. Han har tom blivit en mat-tjuv, speciellt mot Emilio. Här om dagen satt Emilio och åt grillkorv. Helt plötsligt var korven borta och Musse sprang iväg   . Det skulle aldrig ha hänt tidigare. Då var det Turbo som stal mat.


 


Fortfarande är det så otroligt tomt efter Turbo. Varje gång jag öppnar balkongdörren så stänger jag den snabbt igen så att han inte ska rymma ut. Älsklingen!   


 

Något roligt som har hänt är att vi har firat Emilios gudmor Saida som har fyllt 50   . Vi hade en överraskningsfest på jobbet och Emilio var med hela kvällen.


 



För första gången har vi varit på scouternas ljuskväll. Man går runt en liten sjö (Kyrksjön) och scouterna har ställt upp ljus runt hela sjön. Vi var där med barnens faster, farbror och kusiner.


 


Emilio hade skolfotografering här om veckan. Han ser verkligen stor ut även om han alltid kommer vara minstingen i familjen   .


 


Isabella har också blivit stor. Snart längre än pappan.


   


Nu ska jag ta en liten promenad med Musse. 


Många kramar mina fina vänner!       



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 11 oktober 2023 15:45

Våren och sommaren har gått och nu är min och Romanos favoritårstid hösten här!   I våras träffade jag äntligen Eva, alias Eva-Britta igen. Vi ses så sällan men ändå är vi så nära. Vi var på Grand Hotel och avnjöt Afternoon tea som jag aldrig har...

Av Lena - 15 februari 2023 11:32

Återigen har det gått några månader sedan senaste uppdateringen.   I november fick Isabella och Emilio körtelfeber. Isabella var sjukare än vad hon någonsin varit och väldigt länge. Emilio var sjuk ett par veckor men hade svullna körtlar i flera ...

Av Lena - 12 oktober 2022 14:02

För 2 helger sedan var vi och firade Marita som fyllt år. Mycket tårta och godsaker blev det.             På jobbet har vi haft den årliga HLR-utbildningen. Det är så bra att få uppdatera sig.       Bästa Susanne fotade oss alla...

Av Lena - 25 juli 2022 17:14

Äntligen sommarlov!   Nike och Filip har tagit studenten båda 2:         Nike har även hunnit med att fyllla 19 år! Födelsedagen firande hon i Spanien tillsammans med Filips familj.       Vi får fira mer hemma nästa helg   . ...

Av Lena - 23 mars 2022 15:11

I år kom vi ÄNTLIGEN iväg igen på sportlova med familjen Öfverbeck nr 2, Hans, Jenny, Greta och Astird! På 2 år har vi inte kommit iväg. I år var det Nike, Bellan, Mille, jag och Romanos som åkte. Theo kundet tyvärr inte hänga med i år då han hade ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards