Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Lena - 19 februari 2010 13:18

Jobbade ju natten mellan tisdag och onsdag pga av att många i personalen är sjuka!

Natten gick bra och i rasande tempo, dock var jag mycket trött när jag väl kom hem eftersom jag varit vaken i över 24 h.

Sov 8 h innan det var dags att hämta Bella på dagis. Gick även och lade mig tidigt på kvällen och sov nonstop till torsdag morgon!


På torsdagen var Isabella ledig och Romanos hade studiedag som började först efter kl 13, så vi tog det lugnt på förmiddagen.

När Romanos gick till föreläsningen passade jag på att tvätta lite i tvättstugan!


Kl 18 hade jag och Jenny bokat att vi skulle köra ett Box-pass, och ett tufft sådant blev det.

"Fuskade" lite idag och tog bilen till V-by (brukar ju annars promenera fram och tillbaka) för att jag skulle hämta ut ett paket på vägen hem!

Vår nya KAMERA!  


Har provfotograferat lite men det är mycket att lära!



På bilden nedan (som är tagen med lilla kameran) har Isabella på sig Nikes mössa som farmor Lena köpte till henne i fjällen för många år sedan! En bra kvalitetsmössa som håller i alla väder! (Och för många barn!)



Isabella och Turbo har återigen börjat sova middag ihop som de ofta gjorde när Isabella var mindre!



Snart är det dags att gå och hämta Isabella från dagis! Jag och fröken Elisabeth hade utvecklingssamtal i morse, och hon konstaterade att Isabella var en jättefin tjej med mycket envishet och egen vilja! (Och det måste hon ju ha ärvt av sin far!  )        

Isabella har ju inte velat vara ute någonting på dagis under dessa vintermånader (precis som de andra 1-åringarna på dagis). Jag gissar att hon tyckt att det varit besvärligt med alla vinterkläder. Dock i förrgår så ville hon promenera hem själv (inte åka vagn) och det är ju nästan 1 km att gå, men raka vägen hem gick hon, och väl hemma ville hon inte gå in, så jag tror att hon nu skulle uppskatta mycket att få vara ute på gården med de andra barnen!  




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards