Alla inlägg den 13 september 2009

Av Lena - 13 september 2009 22:00

Idag på morgonen hade vår bostadsförening ordnat en loppmarknad där alla grannar som hade något hemma och sälja fick hyra varsitt bord för 50:-.

Romanos och jag har ju precis haft en stor utförsäljning/bortskänkning via Blocket och Erikshjälpen, så vi hade ingenting att sälja denna gång, men ut gick vi iallafall för att träffa alla grannar och se om vi kunde göra några fynd!

Isabella fick ett par tofflor som Theodor köpte samt en pekbok. Theodor själv köpte en maraccas av en granne, som han lovade denne att INTE använda inomhus! Detta löfte hade han dock glömt direkt då han kom in! Flört


På eftermiddagen åkte vi till Brostugan för att träffa barnens farbror och faster, Hans och Jenny!

En mycket trevlig fikastund hade vi, och lek i lekparken hann barnen också med!

Nike och Isabella åt även varsin glass, som hade det passande namnet "Lill-Per". (Stor-Per är ju deras farfarFlört)     


När vi kom hem hade jag fått inspiration att åka iväg till Bauhaus och köpa spånskivor till Elfagarderoben i hallen! En mycket trevlig kille hjälpte till att såga skivorna i rätt storlek (mot en mindre summa pengar förstås!Flört).

När jag kom hem började vi uppsättningen av spegelskjutdörrarna och sedan hann vi sätta upp en gavelsida (spånskivan jag köpte) innan vi tyckte att det var försent att fortsätta för kvällen.

Det verkar ju alltid lättare på beskrivningen än vad det är (och kanske är det så lätt om man gjort samma sak förut någongång) så allting tar ju längre tid än planerat!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards