Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Lena - 9 juni 2010 23:04

På morgonen var det barnens skolavslutnig! Nikes första och Theos tredje! Bilder och uppdatering från denna kommer då jag hunnit ladda in bilder från "stora" kameran!  


På kvällen efter jobbet kom Johan hit och passade alla tre barnen, då Romanos hade akutmottagningen på jobbet och jag skulle bege mig in till Djurgårdsbrunn för att springa Blodomloppet 5 km med mina kära jobbarkompisar!

Då min väninna Marianne talat om hur besvärligt det var med bussarna förra året, och att alla inte fick plats mm funderade jag länge på hur jag skulle hinna ta mig in till Djurgårdsbrunn i tid då jag hade lite ont om tid.

Jag frågade Johan om han trodde att det skulle funka att cykla in, och det trodde han ju självklart inte skulle bli några som helst problem! (Cykelentusiast som han är!  )

Eftersom jag blev så kär i hans cykel när jag lånade den sist frågade jag om jag inte kunde få låna den nu också, och det var självklart inga problem!

Johan kollade upp på kartan och det var ca 17 km in till Djurgårdsbrunn. Själv uppskattade jag att det skulle ta typ 2 h att ta mig in, medan Johan tippade på 1 h! Gissa vem som hade rätt?  


Väl inne möttes vi kollegor upp, sprang loppet och efter det åt vi en utsökt picknick i regnet!   


            


Efter loppet var det dags att cykla hem igen! Lite längre tid tog det på hemvägen (ca 1 h och 15 minuter) då jag råkade hamna på en enkelriktad gata i stan och fick hoppa av cykeln och gå en bra bit)


TACK alla underbara vänner för en jätterolig kväll, och framförallt TACK Johan för all hjälp med de tre huliganerna och för lånet av den suveräna cykeln!    

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards