Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Lena - 14 mars 2010 11:45

Förmiddagen började med ett dubbelpass träning i Vällingby med Jenny. Först körde vi ett steppass och därefter var det ett muskelpass!

Otroligt bra tränare idag, men tyvärr var hon bara vikarie på Vällingby, så vi får se om vi får träna för henne någon mer gång...


Vid 14-tiden var vi bjudna hem till Morfar Matti och Marita.


 


En jättetrevlig fikastund med bla hallonpaj och glass ute på en inglasade verandan! Det är helt fantastiskt vad solen värmer redan!


   


Isabella är så förtjust i Marita, och fastän vi inte träffats på ett par månader springer hon bara rakt upp i hennes famn!


 


Marita har även hon katt! Närmare bestämt 2 stycken. En grå hane som heter Lucifer och är 5 år, och en svart/vit hane som heter Smulan och han är 16  år.


    


Mycket bus och lek blev det ju också förstås!


 


Romanos passade på att fota lite han också!


 


På kvällen var det Nikes tur att ha simträning, och vi åkte i väg till Vällingby.

Nike sa när vi kom fram att hon absolut inte ville fortsätta nästa termin. Då jag frågade varför kunde hon inte svara på varför hon inte ville fortsätta.

Jag blev lite ledsen att hon inte ville forsätta med simningen då jag (och Johan) tycker att det är en så utomordentligt bra träning, men jag skulle aldrig tvinga henne att göra något som hon inte vill.


Dock när hon började simma i bassängen kom lärarinnan Eva och sa att hon tänkte ta ut någon idag. Och det blev Nike!!!

Nike är alltså så bra att hon nu ska få hoppa upp en klass i simning!!!

Observera att i början av terminen var det osäkert om hon ens skulle få gå kvar i denna grupp som hon går i nu då hon var mycket mer oerfaren i simning än de andra i gruppen, och nu är hon den enda som får gå vidare till gruppen över!

Hon har verkligen utvecklats under denna korta tid, och mycket tack vare en underbara lärarinnan Eva samt att Johan har övat mycket med henne!     

- Mamma, jag tänkte att jag skulle gå en termin till! sa hon när simlektionen var slut!!  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards