Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Lena - 23 januari 2010 21:16

Ytterligare en långpromenad med Maria blev det idag!

Det är så roligt att komma ut och gå och ha sällskap! När man har någon att prata med (och speciellt någon så trevlig som Maria  ) så går tiden så snabbt och man tänker inte på att man går långt!

Maria och jag har tidigare bara träffats som hastigast med barnen och ute på gården, men nu när vi går och pratar om livets alla frågor är det så roligt att inse vad lika värderingar, intressen och åsikter vi egentligen har!  


När vi kom hem från promenaden var det dags att bege sig till tvättstugan och tvätta!


Jag, Theodor och Nike tog bilen och åkte upp till Nälsta videobutiok och köpte lite lördagsgodis.

Därifrån åkte vi till Blackebergsgrillen (som vi bestämt tidigare i veckan att vi skulle göra) och handlade kvällens middagsmat! Deras tunnbrödsrullar är helt fantastiskt goda!

Tidigare åt vi där nästan 1 gång / månad, men nu var det många månader sedan, så vi tyckte det var dags idag!  


Mitt projekt att tvätta i tvättstugan visade sig bli 300:- billigare / 2 månader än när vi tvättade här hemma!    (om det fortsätter hålla i sig med de summorna blir det ju 1800:- / år, dock brukar ju elen vara billigare under sommaren, så då blir det nog inte 300:-/2 månader, men minst en 1000-lapp per år borde man kunna spara iallafall!)


Nu är det dags för lite Mario Bros spel på Wii med barnen och tänkte sedan försöka komma i säng lite tidigare så kanske jag kurerar mig snabbare från denna envisa förkylning!

Av Lena - 23 januari 2010 13:48

Är fortfarande genomförkyld och tar det lugnt med träningen!


Har bokat tvättstuga i eftermiddag och det är dagens enda planerade aktivitet  


Theodor har varit ute på förmiddagen och lekt med sina kompisar medan vi andra hållit oss inomhus och tagit det lugnt.


Det är en mycket underlig känsla att bara kunna sitta såhär utan att känna att man tex borde måla väggen en gång till, spackla, slipa osv...

Visst finns det fortfarande några små saker som skall fixas innan renoveringen är helt färdig (för denna gång), men det är inga stora saker som måste åtgärdas för att kunna bo här!   


Nu har vi så smått börjat fundera på uppsättandet av en bod på Väddö i sommar. Har skickat ut lite offertförfrågningar för markarbete och gjutning av pålar i marken för grunden till boden.

Sedan är ju frågan vilken bod man skall välja, om man ska bygga en av lösvirke eller beställa en i färdiga block.

Jag har försökt i över ett års tid att hitta en "helhetslösning" med markarbete samt uppsättande av bod till ett paketpris men det verkar inte finnas. Man verkar behöva först beställa markarbetet av ett företag och sedan byggandet av boden av ett annat.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards