Alla inlägg den 20 januari 2013

Av Lena - 20 januari 2013 19:13

Har nu jobbat första arbetsveckan på mitt nya jobb. Om jag tyckte att tiden gick snabbt innan så ska vi inte prata om hur snabbt jag tycker det går nu! Jag kommer snart vara pensionär om det ska fortsätta i den här takten! ;-)

En suveränt rolig vecka där jag varje dag lärt mig så mycket nytt och så många nya rutiner att jag inte fattar hur jag ska komma ihåg allt!  

Jag har min egen ryggsäck packade med alla de saker som jag behöver när jag gör hembesök, jag planerar och lägger upp tiden själv för mina besök tillsammans med mina patienter och för första gången i mitt liv har jag ett eget skrivbord med en egen dator!   (Självklart är det företagets saker men jag disponerar de som mina när jag arbetar!)

Måndag till fredag har jag jobbat veckan som gick och dagarna bara sprang iväg. Alla 5 dagarna har jag bestämt "date" med Romanos så att vi har lunchat ihop! Vilken LYX!

Det känns som att jag kommer stanna länge länge på denna underbara arbetsplats!


I helgen har jag, Romanos och Bella (och självklart djuren!) varit på Väddis! -15 grader och eld i kaminen! Mysigt värre!


Vi tänker alla mycket på våra fina vänner Carina och Jens som i veckan fått säga farväl till den bästa och finaste hunden Springerspanieln Lukas!

Det är verkligen det värsta och sorgligaste som finns att behöva skiljas från någon som står en så nära och det tar lång lång tid innan man ens kan tänka en liten tanke på sin vän utan att tårarna rinner! Fortfarande har jag svårt att prata om Felix som jag var tvungen att ta bort 2005 efter många års sjukdomar. Den enda tröst är att Lukas och Felix nu mår bra och springer omkring som tokar uppe i hundhimlen och tigger all mat de bara kan komma åt!    

Våra fina killar!  


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards