Direktlänk till inlägg 28 augusti 2012

Jönköping och nytt pass

Av Lena - 28 augusti 2012 16:10

I lördags åkte jag, barnen och Musse ner till Jönköping för att hälsa på Åsa, Mats och Alicia! Vi hade aldrig varit hemma hos dem i deras nya radhus innan!

Så mysigt hus och fint område med massor med fina promenadvägar!


När vi kom dit var bara Matz hemma och han sa till mig att barnen blivit såå stora sedan sist. Eftersom vi sågs i julas (trodde jag!) så sa jag att Nike inte vuxit så mycket sedan sist. Matz höll inte med.

När Åsa kom hem några minuter senare sade hon samma sak som Matz : -Herreguud vad stora de har blivit!

Jag sa samma sak till henne, att jag inte trodde de vuxit så mycket sedan i julas! Då säger Åsa att det var 2 år (!!!) sedan hon såg Theo och Nike sist för de två senaste gångerna de hade varit hos oss var stora barnen hos Johan så de sågs inte då!

Inte undra på att de har vuxit sedan sist!  


Full fart i två dagar var det! Tjejerna röjde runt tillsammans med Theo och Nike!


         


Åsa hade köpt ett fat med blommor och dekorationsstenar som hon ställt på bordet då hon tyckte att Alicia var en stor tjej nu och inte skulle röra fatet!

Observera att hon i allafall försökt dammsuga upp röran med sin lilla dammsugare!   


 


Innan vi åkte hem mot Stockholm igen lunchade vi på ett ställe vid Vättern! Mycket god mat och trevligt sällskap! Stället var speciellt utvalt av Matz och Åsa för att Musse skulle kunna var med!


       


TACK fina fina ni för en jättehärlig helg! Och nu ska det definitivt INTE gå 2 år tills nästa gång!  


Hämtade ut Musses pass idag hos veterinär Ellen!


 


Och en bild på avståndet till Bellans nya dagis! (Där det röda krysset är!) Man får nästan träningsvärk när man går fram och tillbaka dit!  Det är verkligen helt otorligt hur mycket tid man sparar fast det inte var så långt till det gamla dagiset heller!


 


Isabella fick ett så fint hårband av Anna häromdagen!


 


Och sist men inte minst en bild på musikaliska Isabella och Bengt-Åke på Väddö!


 


Igår fick vi äntligen träffa fina Eva N igen! Hon kom hit och umgicks med mig och barnen hela kvällen (Romanos jobbade kväll på Bromma närakut)! Lika trevligt som alltid att ses!!   

På vägen till oss hade Eva sprungit in i grannhuset där det var visning och hämtat en broschyr om huset. Hon vill SÅ gärna att vi flyttar dit så att vi blir grannar!

Kollade för skoj skull vad det skulle kosta för oss per månad att flytta dit. Ca 14.000:- Nu betalar vi totalt 6000:-. 8000:- mer per månad = 96.000:-/år

Det blir många resor det! Vi bor kvar här, inte så långt till Eva ändå!  


En hundpromenad med Carina väntar i kväll! Det blir Lövsta-rundan vid 19-tiden!  


Nu ska jag fixa lite middag! Har denna vecka köpt "Linas barnkasse" med 5 olika måltider för 4 personer. Det var ett erbjudande där man fick en gratis fruktkasse och en frukostkasse för halva priset om du köpte en måltidskasse så vi provade det. Idag blir det "Barnens tacotallrik med hemlagad tomatsalsa".  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 11 oktober 2023 15:45

Våren och sommaren har gått och nu är min och Romanos favoritårstid hösten här!   I våras träffade jag äntligen Eva, alias Eva-Britta igen. Vi ses så sällan men ändå är vi så nära. Vi var på Grand Hotel och avnjöt Afternoon tea som jag aldrig har...

Av Lena - 15 februari 2023 11:32

Återigen har det gått några månader sedan senaste uppdateringen.   I november fick Isabella och Emilio körtelfeber. Isabella var sjukare än vad hon någonsin varit och väldigt länge. Emilio var sjuk ett par veckor men hade svullna körtlar i flera ...

Av Lena - 12 oktober 2022 14:02

För 2 helger sedan var vi och firade Marita som fyllt år. Mycket tårta och godsaker blev det.             På jobbet har vi haft den årliga HLR-utbildningen. Det är så bra att få uppdatera sig.       Bästa Susanne fotade oss alla...

Av Lena - 21 september 2022 14:14

Tiden går så fort. Känns som att det nyss var starten på sommarlovet och nu är det redan höst. Emilio har börjat 2:an, Isabella 8:an, Theo fortsätter sin utbildning till sjuksköterska och Nike jobbar heltid. Fattar inte att jag har så stora barn!  ...

Av Lena - 25 juli 2022 17:14

Äntligen sommarlov!   Nike och Filip har tagit studenten båda 2:         Nike har även hunnit med att fyllla 19 år! Födelsedagen firande hon i Spanien tillsammans med Filips familj.       Vi får fira mer hemma nästa helg   . ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards