Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Påsklov på Paradise Lago Taurito - Gran Canaria

Av Lena - 16 april 2012 18:22

Vi hade bokat en veckas påsklovsledigt på Gran Canaria - denna gång i Tauritodalen.

Hotellet hette Paradise Lago Taurito och låg brevid ett vattenland!


       


Som en gång tidigare stod det i beskrivningen av hotellet att det skulle vara delvis havsutsikt och även denna gång blev vi mycket positivt överraskade av den "delvisa" havsutsikten!


   


   


Mycket bad blev det, både i havet och i poolerna!


                   


Theodor och jag passade på att springa lite i den fina träningsparken en förmiddag! Det fanns även träningsredskap för tex situps och armhävningar i parken!


 


Nike och Bella klättrade på klätterväggen


 


Skön avkoppling på balkongen (Och denna gång hade jag tagit med mig tillräckligt med böcker tillskillnad från förra gången då böckerna tog slut efter 2 dagar! TACK Sari!)


     


Vi spelade även en omgång minigolf!


Favoritsysselsättningen hos Isabella var helt klart Bungy-jumpen som fanns i nöjesparken brevid! Hon blev stamkund hos killen som skötte denna hoppanordning! Varje kväll hoppade hon och sista kvällen fick hon hoppa dubbelt så länge av den snälle killen!

Theodor och Nike hoppade förstås också! Nästan lika mycket som Bella!


           


Theodor passade även på att klippa sig! Det känns så suveränt att man kan göra sådana saker när man är på semester! Vi har sådana svårigheter att få tiden att räcka till för sådan här hemma i vardagen!


 


Några övriga foton nedan :


           


SJÄLVKLART hängde Fredde-vovven med på semestern!


   


Sammanfattningen av resan blev att det var underbart skönt att få se lite sol och värme, att få koppla av och umgås tillsammans hela familjen samt att det var mycket god mat!!  

Vattnet i poolerna var något för kallt (OBS! Även THEO tyckte det och DÅ är det verkligen kallt!)


Fortfarnade är vår klara favorit hotellet Dunas Mas Palomas men detta hotell kommer inte långt efter! Hit kommer vi garanterat att återvända någon dag!  


Fler foton från resan kommer senare då jag laddat ner lite bilder från vår lilla kamera också!


Musse tillbringade veckan på Skoby som vanligt! Han fick även äran att bli sommartrimmad av fina Therese som jobbar där!

Knappt någon päls har han kvar och vi hoppas på att den päls som nu växer ut inte blir lika "valpig" som all päls han hade tidigare!

Troligtvis kommer vi hålla honom lite mer kortklippt än tidigare, dock inte så kort som det är nu! Han ser mer ut som en strävhårig vovve i nuläget  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 11 oktober 2023 15:45

Våren och sommaren har gått och nu är min och Romanos favoritårstid hösten här!   I våras träffade jag äntligen Eva, alias Eva-Britta igen. Vi ses så sällan men ändå är vi så nära. Vi var på Grand Hotel och avnjöt Afternoon tea som jag aldrig har...

Av Lena - 15 februari 2023 11:32

Återigen har det gått några månader sedan senaste uppdateringen.   I november fick Isabella och Emilio körtelfeber. Isabella var sjukare än vad hon någonsin varit och väldigt länge. Emilio var sjuk ett par veckor men hade svullna körtlar i flera ...

Av Lena - 12 oktober 2022 14:02

För 2 helger sedan var vi och firade Marita som fyllt år. Mycket tårta och godsaker blev det.             På jobbet har vi haft den årliga HLR-utbildningen. Det är så bra att få uppdatera sig.       Bästa Susanne fotade oss alla...

Av Lena - 21 september 2022 14:14

Tiden går så fort. Känns som att det nyss var starten på sommarlovet och nu är det redan höst. Emilio har börjat 2:an, Isabella 8:an, Theo fortsätter sin utbildning till sjuksköterska och Nike jobbar heltid. Fattar inte att jag har så stora barn!  ...

Av Lena - 25 juli 2022 17:14

Äntligen sommarlov!   Nike och Filip har tagit studenten båda 2:         Nike har även hunnit med att fyllla 19 år! Födelsedagen firande hon i Spanien tillsammans med Filips familj.       Vi får fira mer hemma nästa helg   . ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards