Alla inlägg under november 2008

Av Lena - 22 november 2008 15:47

Idag har den första snön kommit, något som främst Theo observerade det såfort han vaknade!

Han kom direkt in till mig (som låg och sov) och frågade om han fick gå ut. Klockan var 9,och jag sa att han fick gå ut klockan 10....

Ok sa han och gick och kollade på TV.

Jag somnade halvt som halvt om, och då kommer han in igen och frågar om det nu gått en h. Jag tittade på klockan och hon var då 9.10 Tiden går långsamt när man väntar på något roligt! :-)

Det var bara att gå upp och se till att barnen fick tillräckligt mycket på sig, därefter bar det av ut i snön!


Vid 12 skulle Theodor iväg på kalas och när jag hämtade honom hade jag klätt på mig mina riktiga vinterkläder, vilket Romanos tyckte skulle fotas :-)


När Theo kom hem fortsatte leken och pulkaåkningen ute i snön med alla kompisar! :-)

Av Lena - 21 november 2008 15:39

Idag har Nike varit ledig från dagis och hon, jag och Isabella har varit och hälsat på en av mina bästa vänner i Bålsta, Jenny!


Vi fikade och hade som vanligt jättemycket att prata om! :-)

Som Jenny och jag alltid har sagt, med en ÄKTA vän ska man kunna ta vid där man slutade sist, hur lång tid det än gått sedan man sågs sist! :-)


På hemvägen stannade vi till på Toys R us för att köpe en födelsedagspresent till Theos klasskompis Gustav som har sitt 7-års-kalas imorgon! :-)


Isabella hade på sig sina fina kläder som hon fick av Romanos (och många även mina gamla) jobbarkompisar! Dock är bodyn nu på gränsen till förliten då Bella har vuxit så jättemycket på sista tiden!

Av Lena - 20 november 2008 15:20

Idag har barnen varit på fritids/skola och jag och Isabella har varit på återkontroll efter förlossningen på MVC! :-)


Nike brukar hjälpa till att byta om på Isabella från pyjamas till kläder på mornarna, och på bilden nedan visar hon vilken riktig liten Knubbe-gumma Bella har blivit! :-)


Romanos har  varit 2a dagen på diabeteskursen idag.


På kvällen åkte jag iväg och köpte ett klädpaket som jag hittat på Blocket av en tjej i Hammarby. Det var jättefina kläder i nyskick, och däribland en tunika från PoP med bondgårdsmotiv med MATCHANDE strumpor!! :-)

(Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR att matcha kläder! :-))


Av Lena - 19 november 2008 15:15

Idag på förmiddagen har jag ringt och bokat dop (bättre sent än aldrig! :-) ) för Isabella! Den första tiden som fanns var i början av januari, och det känns ganska skönt att det inte blev innan jul, då det ändå är så mycket att fixa med! :-)

Romanos och jag har bestämt att vi vill att Isabella ska få 2 gudmödrar, och till vår jättestora glädje har båda sagt att de vill vara det för henne! ÅSA och EVA! TACK!!! NI är UNDERBARA!!!! :-)


Vid 12-tiden mötte jag och Isabella upp Eva i Vällingby C för att äta lunch! Som vanligt blev det vår grekiska restaurang och fika på maten på Pallas konditori!


Vid 14.30-tiden hade vi utvecklingssamtal med Theodor i skolan! Allting var jättebra och Theo stortrivs i skolan! :-) :-)


Romanos har varit på en kurs idag om diabetes, som varar 3 dagar, på Huddinge sjukhus.


Av Lena - 18 november 2008 14:18

Idag är barnen som vanligt på dagis och skola!


Isabella och jag har varit hemma. Bella sov 3,5 h (!!) ute i sin vagn på balkongen på förmiddagen. Under tiden roade jag mig med att lägga upp lite fler auktioner på Tradera! :-) Det tar ju sin lilla tid, men det är skönt när det är klart!


Bella har idag för andra gången provat sin hoppgunga, och idag har hon fått in tekniken att sparka ifrån ordentligt så hon verkligen hoppar! Fortfarande lika populär! :-)


Ikväll är det föräldrarmöte på dagis!

Av Lena - 17 november 2008 14:16

Idag på eftermiddagen har jag och Bella hämtat barnen på fritids/dagis!


Isabella är helt salig nu när det är full fart här hemma igen! :-)

Nike lekte med Nadine på kvällen och Theodor hade besök av Måns! :-)



Av Lena - 16 november 2008 21:10

Idag har Isabella invigt sin hoppgunga som hon fått låna av Karin och Ted!

Den var mycket uppskattad, trots att den ibland gjorde att hon ofrivilligt vände sig bort i från mig och Romanos som satt på ena sidan! :-)


Annars har vi haft en lugn hemmadag och bara slappat! :-)


Av Lena - 15 november 2008 22:01

Idag kom familjen Hedgren hit på besök!


Först vi 14-tiden kom Karin och barnen. Ted var på ögonakuten med sitt öga, där han fått en infektion.

Han kom lite senare och hann precis vara med för att tala om vilka ingredienser han ville ha på sin pizza som vi höll på att göra! :-)


Oscar klädde ut sig till en ängel! Världens sötaste ängel! Linn lekte hela kvällen med dockan Skrollan och dockvagnarna.

Senare på kvällen bad hon att Romanos skulle vika pappersflygplan till henne, som han gjorde för ungefär ett år sedan! Vilket minne de små liven har ibland! :-)


Ted hade på sig en rosa tröja, och matchade mycket fint Isabellas klädsel!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards