Alla inlägg den 26 mars 2018

Av Lena - 26 mars 2018 15:21

Har jobbat en hel del sedan senaste inlägget, både på Bromma och på Kungsholmen och tiden går ju ännu snabbare då än annars. 


Vi har varit på middag hos våra fina grannar Anna, Janne och Gustav som bor en trappa upp och det kändes så ovant men lyxigt att inte behöva ta på sig några ytterkläder eller räkna in hur lång restiden skulle vara så att vi kom i tid till middagen! Bara att knalla en trappa upp!   

Såå trevligt var det!!! 


Vi har även varit och firat min pappa lite i efterskott! Vi var ju i fjällen när han fyllde år. 


Eva har vi också träffat! Hon kom hit en kväll med Zimba!


 


Nu har alla barn haft sina utvecklingssamtal för den här terminen. Jag fick äran att åka med på Theos samtal i år och jag fick se hans fina skola! Åh vilken trevlig skola det verkar vara och alla klasskompisar som kom in sa godmorgon både till mig och Theo! 

För att komma dit åker man T-bana till Skanstull och just i Skanstull har jag varit jättemycket när jag läste ett års ekonomiutbildning på Frans Schartau. Jag tänkte att jag skulle gå runt lite där för att se om jag kände igen mig men antingen har de ändrat en hel del eller så har jag glömt hur det var för ingenting kändes välbekant... Ringens köpcentrum som jag tyckte var så stort och modernt kändes jättelitet och mörkt tex...


På kvällen träffades äntligen jag och Helen igen på stammiskrogen Mandarin!


 


I helgen som gick hade vi absolut ingenting planerat! Såå skönt det också! På söndagen önskade Theo att få övningsköra lite så det roade vi oss med! Det är verkligen jätteroligt att åka omkring! Jag har ju alltid älskat att åka bil!


 


När vi kom hem så bakade Nike och Emilio kladdkaka till söndagsmys!


 


Idag har jag lunchat och fikat med Karin i Vällingby!


Snart ska jag hämta Emilio på dagis! Han går bara idag, sen är han ledig tom söndag 8/4 och har ett extra långt påsklov!   


Många kramar på er alla mina fina vänner!       

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards