Direktlänk till inlägg 6 juli 2017

BVC, Väddis, tandis och jobb!

Av Lena - 6 juli 2017 10:47

Dagen efter att vi kom hem från Cypern började med ett BVC-besök för Emilio där det skulle göras en utvecklingsbedömning och mätning och vägning. Det var ju 1,5 år sedan han var där senast så jag var lite spänd på om han skulle vara villig att delta i alla aktiviteter men det gick galant!

Följer sina kurvor perfekt och kan det man "ska" kunna i den åldern. 

Efter besöket undrade Emilio när vi kunde gå dit igen för det var ju så kul!   


Dagen fortsatte med tvättstuga och hämtning av de båda fyrfota familjemedlemmarna.


På kvällen fick Eva och jag äntligen ses efter ett långt uppehåll. Vi tog en mycket lång promenad med vovvarna!


Dagen efter åkte vi till underbara Väddis där vi ägnade oss åt ännu mer avkoppling! Theo försökte fiska litegrann, tog ett dopp i (det ISKALLA!!!) havet och därefter bastu! 

Nike och Isabella har nu flyttat ut i gäststugan! De tyckte det var ljuvligt att kunna sova på morgonen utan att en viss liten herre kom och ropade : GODMORGON kl 8!   


     


En underbar sommarkväll!


     

Johan började sin semester på fredagen så Theo och Nike tog bussen hem till Stockholm medan vi andra stannade tills på söndagen. Musse var självklart med och vinkade av de vid busstorget! 

 

   

Nu har Theo och Romanos börjat jobba på vårdcentralen. De ska jobba 4 veckor innan det är semester igen. Jag jobbar denna vecka men är sedan föräldrarledig eftersom dagis är sommarstängt.

 

Emilio har även haft premiär hos tandläkaren. Jag var skeptisk även här om han skulle vara medgörlig men han gapade direkt och allt såg bra ut. Han fick en påse med bla några klistermärken, en tandborste och en ballong så dit ville han också återvända till så snart som möjligt!   

 

Emilio har haft lite feber i ett par dagar men är nu helt återställd så imorgon blir det sista dagen på dagis på lilla avdelningen och efter sommaren börjar lillkillen på Björnkulan, avdelningen för barn mellan 3-4 år! Stora pojken! 

 

Igår kom Helene hit och hälsade på innan vi for in till vår favoritrestaung Mandarin inne i stan! Lika trevligt som alltid!   

 

Jag jobbar kvällspass fre, lör och söndag på Kungsholmsgeriatriken innan det blir semester igen med lite äventyr.

 

Många kramar på er alla mina fina vänner!       



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 11 oktober 2023 15:45

Våren och sommaren har gått och nu är min och Romanos favoritårstid hösten här!   I våras träffade jag äntligen Eva, alias Eva-Britta igen. Vi ses så sällan men ändå är vi så nära. Vi var på Grand Hotel och avnjöt Afternoon tea som jag aldrig har...

Av Lena - 15 februari 2023 11:32

Återigen har det gått några månader sedan senaste uppdateringen.   I november fick Isabella och Emilio körtelfeber. Isabella var sjukare än vad hon någonsin varit och väldigt länge. Emilio var sjuk ett par veckor men hade svullna körtlar i flera ...

Av Lena - 12 oktober 2022 14:02

För 2 helger sedan var vi och firade Marita som fyllt år. Mycket tårta och godsaker blev det.             På jobbet har vi haft den årliga HLR-utbildningen. Det är så bra att få uppdatera sig.       Bästa Susanne fotade oss alla...

Av Lena - 21 september 2022 14:14

Tiden går så fort. Känns som att det nyss var starten på sommarlovet och nu är det redan höst. Emilio har börjat 2:an, Isabella 8:an, Theo fortsätter sin utbildning till sjuksköterska och Nike jobbar heltid. Fattar inte att jag har så stora barn!  ...

Av Lena - 25 juli 2022 17:14

Äntligen sommarlov!   Nike och Filip har tagit studenten båda 2:         Nike har även hunnit med att fyllla 19 år! Födelsedagen firande hon i Spanien tillsammans med Filips familj.       Vi får fira mer hemma nästa helg   . ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards