Direktlänk till inlägg 14 mars 2014

Snabbt gående vecka!

Av Lena - 14 mars 2014 14:06

Veckan som gick gick i rasande tempo! (som alla veckor när stora barnen är här gör!)

Theo skulle ju simtävlat i lördags men det blev inställt pga en sprucken brännblåsa på handen efter att han hade bränt sig på varm gröt!

Istället blev det 2 dagar med långa cykelturer för Theo i vårvädret!


Resten av veckan har varit full med de "vanliga" aktiviteterna som akrobatik, dans och simning.


I onsdags tog jag en långsam härlig vårpromenad med finaste Tina! Musse var förstås också med! Både Tina och jag såg Tussilagon för första gången denna vår! HURRA!!!   


I går passade jag på att baka lite samt frosta ur ena frysen! Det behövdes verkligen!

På eftermiddagen var tvättid bokad i tvättstugan, men vi kom överens om hela familjen att det var mycket trevligare att åka och äta middag i Kista Centrum, så det gjorde vi efter att ha hämtat Romanos från jobbet kl 17.


 


Det är så bra när alla kan välja vad de vill äta från olika restauranger och sedan att man kan sitta tillsammans iallafall!   


Theo och Nike passade även på att klippa sig! Vi brukar ju oftast ta "Drop-in"-tider. Sist när Nike och jag klippte oss i Kista droppade vi in på en salong som heter "Hon och Han". En mycket sur och otrevlig frisörska var det då som bla ifrågasatte om Nike och jag aldrig borstade håret och nästan skällde ut oss för att vi inte klippt topparna på länge. Denna gång tänkte jag att vi ändå kunde prova att gå dit eftersom alla förtjänar en andra chans då man kan ha en dålig dag då och då. Vi hann inte mer än komma innanför dörren innan samma tant började gorma om att hon minsann inte hade tid just nu eftersom hon hade 2 kunder före. Vi sa ok, tack och vände om. Då röt hon: -Jag sa inte just nu! 

Jag vände mig då om och frågade när hon hade tid (vi hade ju tänkt att gå därifrån). När jag är klar med mina 2 kunder röt hon.

Jag, som inte hade en endaste aning om hur lång tid det skulle ta eller vad de 2 kunderna skulle göra frågade om hon skulle vara klar om ca 1 h. 

-Kom tillbaka om en timme blev det otrevliga svaret.


Jag sa till Romanos när vi kom ut att hon var lika otrevlig som sist, så då beslutade vi oss för att söka upp en annan frissa, "Haircut" för klippning istället! Vilken skillnad! Vilken service! Theo speciellt var såå nöjd då de hela tiden frågade honom om det var ok, om det blev snyggt, om det var såhär han ville ha det under klippningens gång. Inte när det var klart!

Fler klippningar lär det bli där! Och billigare blev det också än på det mindre serviceinriktade stället!     


Nu blir det en promenad med Musse innan jag hämtar Bella på dagis! Idag har jag lovat Bella att hon ska få hyra filmer på Nälsta videobutik som tröst eftersom hon blev så ledsen igår när hon förstod att Nike och Theo skulle på pappavecka idag. Mutor kallas det visst!   


Ha en underbar helg nu mina finaste vänner!!       

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 11 oktober 2023 15:45

Våren och sommaren har gått och nu är min och Romanos favoritårstid hösten här!   I våras träffade jag äntligen Eva, alias Eva-Britta igen. Vi ses så sällan men ändå är vi så nära. Vi var på Grand Hotel och avnjöt Afternoon tea som jag aldrig har...

Av Lena - 15 februari 2023 11:32

Återigen har det gått några månader sedan senaste uppdateringen.   I november fick Isabella och Emilio körtelfeber. Isabella var sjukare än vad hon någonsin varit och väldigt länge. Emilio var sjuk ett par veckor men hade svullna körtlar i flera ...

Av Lena - 12 oktober 2022 14:02

För 2 helger sedan var vi och firade Marita som fyllt år. Mycket tårta och godsaker blev det.             På jobbet har vi haft den årliga HLR-utbildningen. Det är så bra att få uppdatera sig.       Bästa Susanne fotade oss alla...

Av Lena - 21 september 2022 14:14

Tiden går så fort. Känns som att det nyss var starten på sommarlovet och nu är det redan höst. Emilio har börjat 2:an, Isabella 8:an, Theo fortsätter sin utbildning till sjuksköterska och Nike jobbar heltid. Fattar inte att jag har så stora barn!  ...

Av Lena - 25 juli 2022 17:14

Äntligen sommarlov!   Nike och Filip har tagit studenten båda 2:         Nike har även hunnit med att fyllla 19 år! Födelsedagen firande hon i Spanien tillsammans med Filips familj.       Vi får fira mer hemma nästa helg   . ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards