Direktlänk till inlägg 30 januari 2014

Tiden har gått snabbt denna vecka!

Av Lena - 30 januari 2014 16:09

Till skillnad från föregående vecka har tiden denna vecka rusat iväg!

Theo och Nike har varit här och då är veckan full med skoj!

I lördags tog jag en promenad med min fina vän Tina och därefter fikade vi lite och pratade ikapp allting vi missat under senaste veckorna!   


På söndagen åkte jag och Nike med Theo in till stan för simtävling! En nervös kille (och mamma!) men tävlingen gick bra!


På måndagen vankades det promenad igen, denna gång med Teddan! Han är också hemma mycket nu och Karin hade sovdag efter nattpass. Vi tog en långpromenad längs Mälaren med Musse-Pusse! 


Tisdagen spenderades hemma till eftermiddagen då jag och Theo åkte upp till Vällingby för att göra en röntgen på Theos knän! Han har ju så väldigt ont i båda knäna och Romanos hade redan ställt diagnosen Schlatter (Problemet uppstår av en överbelastning i skenbenets tillväxtzon som leder till smärtor precis under knät)

och rönten bekräftade denna diagnos! 

Johan ska ta med Theo till en sjukgymnast för att få speciella övningar att göra för att ev kunna lindra smärtan något!


I går jobbade jag i telefonen på jobbet på dagen och kvällen tillbringade Theo på scouterna och resten av familjen for vidare till Bromma Blocks för att shoppa lite kläder till Nike och en bikini till Isabella!

Hur lätt är det att hitta en bikini i rätt storlek i januari? INTE det lättaste! Vi gick runt i många många affärer innan Isabella tillslut hittade den enda i hennes storlek på KappAhl! 

När vi kom hem visade det sig att Bella missförstått när hon skulle använda bikinin. Hon hävdade MYCKET BESTÄMT att det var på den kommande discodanskursen som hon ska ha den! (INTE på simskolan!)

Hmmm... Vi får väl se hur det blir med den saken!   

Nike hittade en hel del kläder på HM, bla nya träningskläder, ett par byxor samt någon långärmad tröja!


Idag var det meningen att jag skulle ha tagit Musse till veterinären för att ta bort tandsten med laser! Dock ringde veterinär Ellen och sa att lasermaskinen gått sönder så besöket är uppskjutet!


Och i morgon är det äntligen dags för en liten x-ning igen med våra vänner Carina och Jens! Ska bli så roligt! Tyvärr kunde varken Theo och Nike eller Eva och Bosse följa med denna gång så vi får göra om x-ningen snart igen!


Den största nyheten som hänt denna vecka här hemma är att Romanos sagt upp sig på sitt nuvarande jobb och börjar nytt jobb i maj! Spännande! 

Både jag och Romanos har tyckt att en av de främsta fördelarna med jobbet i Vällingby har varit närheten hem och att man inte varit beroende av kommunikationer eller bil för att komma dit/hem!

Nu blir det ÄNNU närmare hemmet!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 11 oktober 2023 15:45

Våren och sommaren har gått och nu är min och Romanos favoritårstid hösten här!   I våras träffade jag äntligen Eva, alias Eva-Britta igen. Vi ses så sällan men ändå är vi så nära. Vi var på Grand Hotel och avnjöt Afternoon tea som jag aldrig har...

Av Lena - 15 februari 2023 11:32

Återigen har det gått några månader sedan senaste uppdateringen.   I november fick Isabella och Emilio körtelfeber. Isabella var sjukare än vad hon någonsin varit och väldigt länge. Emilio var sjuk ett par veckor men hade svullna körtlar i flera ...

Av Lena - 12 oktober 2022 14:02

För 2 helger sedan var vi och firade Marita som fyllt år. Mycket tårta och godsaker blev det.             På jobbet har vi haft den årliga HLR-utbildningen. Det är så bra att få uppdatera sig.       Bästa Susanne fotade oss alla...

Av Lena - 21 september 2022 14:14

Tiden går så fort. Känns som att det nyss var starten på sommarlovet och nu är det redan höst. Emilio har börjat 2:an, Isabella 8:an, Theo fortsätter sin utbildning till sjuksköterska och Nike jobbar heltid. Fattar inte att jag har så stora barn!  ...

Av Lena - 25 juli 2022 17:14

Äntligen sommarlov!   Nike och Filip har tagit studenten båda 2:         Nike har även hunnit med att fyllla 19 år! Födelsedagen firande hon i Spanien tillsammans med Filips familj.       Vi får fira mer hemma nästa helg   . ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards