Alla inlägg den 6 februari 2013

Av Lena - 6 februari 2013 16:49

Pratade idag med en vän på jobbet om att tiden går så otroligt mycket snabbare sedan vi började där! (Vi började samtidigt!) Dagarna bara rusar iväg! Först är det måndag och sedan är det helt plötsligt fredag!


Romanos jobbar på Bromma närakut i kväll så jag, Bella och djuren är solo hemma!


Musse har idag varit andra dagen av fyra på inskolning på hunddagis och det går fantastiskt bra! Han har redan fått en "bästis", en Whippethane på 1 år!

Vi har varit lite oroliga för att det kanske inte skulle fungera med Musse på dagis (inte pga av honom men kanske pga någon av de andra hundarna i gruppen) men peppar, peppar verkar det gå superbra!!! :-)


Isabella har hunnit med att vara på sitt första barnkalas någonsin, Alices 4-års kalas i lördags! Även jag blev bjuden så det blev mycket gosaker den dagen!


I måndags var jag och Musse hemma hos Camilla och vovven Tekla! En långpromenad, lunch och fika med mycket prat förstås!  


Veckans yoga-lektion är också avklarad fast denna vecka utan Mona som var sjuk!

Det är verkligen helt suveränt skönt att gå på den här yogan som vi gör! Jag har aldrig riktigt fallit för det innan, men av någon anledning så längtar jag verkligen till tisdagarnas lektion! (Och självklart efter att få träffa Mona också!)

Man blir så otroligt avslappnad i kropp och själ och just tisdagsnätterna somnar jag som en bebis (Inte en bebis som Isabella dock som aldrig sov!) och sover djupt hela natten!

TACK snälla snälla Mona för att du fick med mig på detta!   


Det har ju varit mycket skriverier och tal om "föräldrargurun" Anna Wahlgren senaste tiden! Det är så skrämmande att en människa kan få andra människor att känna sig som dåliga föräldrar och ge en massa råd som hon inte själv följer utan gör precis tvärtom!

Jag har nyss blivit varse om att detta även har pågått så nära oss! En person som verkligen är mycket psykiskt instabil och som har behandlat sitt barn så illa som en förälder kan behandla sitt barn genom tvång och hot. Denna person har skrivit en bok om hur man ska få barn att uppleva psykiskt välbefinnade genom olika strategier. När man läser texten låter det verkligen som att en expert inom området skulle ha skrivit texten men när man sedan vet hur "verkligheten" i dennes liv ser ut blir man mörkrädd!

Och tänk att så många människor läser det här och tror och tänker att man själv kanske borde göra så som det står eftersom man så ofta litar på experter och råd!   


I morgon är det torsdag och det är skridskodags för Isabella på dagis!

Själv jobbar både jag och Romanos torsdag och fredag!

Helgen är fullspäckad med roliga program, på fredag har Nike och Wilma planerat att sova över hos varandra igen, på lördag är vi bortbjudna till Wilma och hennes mamma på middag och på söndag är det först 2-års kalas för världens sötaste Greta och därefter ska vi äntligen träffa Ali-Reza, Salome och barnen igen!  

Sedan är det måndag.....  


Kram på er alla mina goa vänner  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards