Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Lena - 20 juni 2012 15:46

I kväll ska hela familjen ha pizzakväll med Hans, Jenny och lilla Greta! Ska bli så roligt att träffas! Har gått alltför länge sedan vi sågs sist!

Heltidsjobb och olika arbetstider är en stor bidragande orsak men nu är det sommarlov    


Musse och jag har tagit 2 härliga promenader idag i solskenet!   

Fick idag ett brev från jordbruksverket att jag är ägare till 3 (!!) hundar... Felix som dog 2004, Fredde som bytte ägare till farfar Per 2006 och sedan såklart till Musse!

Tycker att jag har anmält flera gånger att Felix inte lever längre samt att Fredde har flyttat men tydligen inte...


I helgen var vi på en supertrevlig 24-h kryssning till Åbo  med Carina och Jens! Lika trevligt som alltid och vi hade sådan tur att Åsa (Carinas väninna!) kom och hämtade oss alla vid båten och körde oss hem! TACK Åsa!! Vi var hemma mindre än en timme efter att båten anlänt till Värtahamnen!


Theodor och Nike är på seglarläger denna vecka. Sista dagen är i morgon. Nike hade en riktig otursdag igår! Hade slagit huvudet i bommen, fått rodret i magen samt så hade båten vält och Nike hade hamnat under seglet och fastnat under vattnet så hon var inte pigg på att åka tillbaka till lägret idag. Jag övertalade henne dock och sa att om man har varit med om något läskigt måste man ge sig på det igen då man annars kommer att vara rädd hela livet!

Ska bli spännande att höra hur det gått för henne idag!

Theodor trivs förstås som fisken i vattnet och tycker att det inte finns något roligare än att välta båten och hamna i vattnet!  


Isabella går sin näst sista vecka nu på "gamla" dagiset! Hon skulle ha avslutning idag med alla andra som också slutar där!


Romanos jobbar ett par veckor till innan semestern!


Vi ska ju åka till Frankrike med Theodor på scoutläger men åhh vad jag har ångrat att jag anmält mig till detta! Herregud vad krångligt det är! Och dyrt! Hade det inte varit för att Theo så gärna vill följa med och för att vi inte törs låta honom åka själv så hade jag avbokat detta omeddelbart!  

Men... Nu gör vi det här och sedan är det klart! Självklart ska det bli superroligt att åka med alla fina scouter! Helt underbara barn! Det är bara allt det administrativa som är så tråkigt!


Det är verkligen superhärligt att det varit 2 sådana fina sommardagar de senaste dagarna! Barnen är ute hela kvällarna och leker med kompisar! Och tänk att Isabella blivit så stor att HON är ute med kompisar själv utan Theo och Nike! Igår var hon ute med Anna (Theo och Nikes låtsassyster) själv här på gården och hon var så lycklig när hon kom in och hade fått vara ute själv med en kompis! Stora tjejen!  


Ja, det var lite uppdatering vad som hänt här hos oss senaste tiden   





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK


Ovido - Quiz & Flashcards